Anunt proprietar: Vila de vanzare judet Ilfov cornetu, direct de la particular - 2500

Anunturi direct de la proprietari. Comision ZERO!

Vreau sa:   ce?    in:    Avansat
Adauga anunt


Scurtaturi


» Bucuresti: Vanzari | Inchirieri

Vila de vanzare

Judet: Ilfov, Localitate: Cornetu, Adresa: Str aeroportului 57H


Adaugat la: 24-03-2011

Atentie !!! Acest anunt imobiliar este adaugat direct de catre proprietar. Daca persoana de contact a acestui anunt se dovedeste a fi intermediar va rugam sa ne contactati pentru a sterge anuntul!


Alte anunturi proprietari: Vila de vanzare in Ilfov

Toate ofertele din Ilfov: Anunturi imobiliare in IlfovInformatii generale


Judet:
Ilfov
Camere:
3
Suprafata:
150 m2
Localitate:
Cornetu
Pret:
120000 eur  Curs EURO
Pret/mp2:
800.00 eurCaracteristici proprietate


Anul constructiei:
2008
Materiale:
caramida poroterm
Etaj:
1
Lift:
nu
Nr camere:
3
Nr bai:
2
Nr balcoane:
2
Boxa:
nu
Parcare:
da
Stare:
Noua
Mobilat:
da

Avantaje proprietate


Transport in comun:
da


Poze proprietateCaracteristici imobil

An constructie:
2008

Alte informatii


Vand vila 150 m p+m constructie 2008 in com .Cornetu jud Ilfov la 10 km de Bucuresti pe Dn 6 , str Aeroportului la 10 min de Bucuresti pe sosea cu 2 benzi pe sens . Vila se afla in cartier nou de vile cu utilitati curent electric (380v) si gaze naturale , gard din boltari tencuit si vopsit cu lavabila de exterior , trotuar pe toata lungimea gardului din beton cu stalpi de inox . Deschidere la strada de 21m , cu poarta de 1 m intrare persoane si cu poarta cu sina culisanta de 4 m pentru masina , portile sunt din teava metalica si policarbonat .teren la drumul de servitute este de 102 m , curtea este de 480 metri din care 75 m amprenta casei teren ramas 400 m , gradina are umplutura de 50 cm cu gazon cu instalatie de udat automata cu 4 zone a cate 9 aspersoare care ies din pamant , cascada cu iaz si un traseu de 10 m care trece pe sub alee , gratar de gradina segovia , alei in curte si in jurul casei din beton , terasa de 3m x 5m cu pergola din lemn acoperita cu policarbonat iar pe jos gresie de exterior , magazie de 12 m in spatele casei izolata in ton cu casa si cu use metalica setum . Casa are acoperisul in 4 ape invelita cu tabla lindab ca si magazia , izolatia termica a casei este cu espandant de 5 cm dar cu concentratie de 15 cm si vopsita cu lavabila cu textura si pietricica de 3 mm de culoare somon , la fel si magazia. Intrarea principala are usa de tabla (setum) iar iesirea pe terasa se face prin doua usi identice din termopan marca CASA NOASTRA cu 5 camere termice culoare mahon
, parterul are 75 m , 3 geamuri duble + 1 simplu si este deschis bucatarie , dining si living toate cu gresie placi mari bucataria cu faianta pana sus la tavan , doua arcade intre living si dinning si un bar intre bucatarie si dining si arcada cu 3 spoturi .arcadele de la living si livingul de jur imprejur sunt casetate si au 27 de spoturi . Camera tehnica are gresie si faianta de jos pana sus si are centrala junkers 28 kw pe gaze , chiuveta si wc de sercvici. Scarile sunt cu gresie de exterior si balustrada de inox . La etaj avem un hol de 2 m si 3 camere dintre care 1dormitor matrimonial de 15 m cu dresing si baie de 2m x 2.5m cu wc , cabina de dus , bideu, chiuveta gresie pe jos si faianta pana sus la tavan , calorifer tip prosop , geam la baie , si un balcon pe toata latimea dormitorului cu parchet , dormitorul 2 este de 12 m si are parchet si iesire pe balcon comuna cu dormitorul 3 care este de 10m si este tot cu parchet . Dormitorul 2 si 3 au baie separata cu wc , cabina de dus si chiuveta cu geam la baie , calorifer tip prosop . Balcoanele sunt cu gresie de exterior in ton cu scarile si terasa si cu balustrada de inox fiecare camera are un geam dublu iar usile la balcoane sunt toate de termopan cu 5 camere termice de la CASA NOASTRA culoare mahon . Tavanul la etaj este casetat cu rigips la inaltimea de 2 .30 m . Sub intrarea principala se afla camera hidroforului marca GRUNDFUS putere tragere 50 m si aruncare la 50 m iar putul este la intrarea principala si are o adancime de 9 m , iar fosa septica este din beton sub parcarea la masina si este de 10 m cubi . Casa are toate caloriferele din otel iar instalatia este din cupru trasa prin pardoseala .parterul are 3 calorifere de 1.5m , 2 de 1m si 1 tip prosop la wc de servici. Vila este construita pe fundatie de 134 micropiloti de raza 32 la 2.3 m adancime si este inconjurata de vile noi . Tavanul la interior este captusit cu vata minerala si espandant de 5 mm , termic si isonorizare mai buna .
Telefon contact 0761 65 99 23Proprietar

Date de contact

manole marcel
0761659923
manole_marcel@yahoo.com

Anunturi proprietari Alba

Anunturi proprietari Arad

Anunturi proprietari Arges

Anunturi proprietari Bacau

Anunturi proprietari Bihor

Anunturi proprietari Bistrita-Nasaud

Anunturi proprietari Botosani

Anunturi proprietari Braila

Anunturi proprietari Brasov

Anunturi proprietari BUCURESTI

Anunturi proprietari Buzau

Anunturi proprietari Calarasi

Anunturi proprietari Caras-Severin

Anunturi proprietari Cluj

Anunturi proprietari Constanta

Anunturi proprietari Covasna

Anunturi proprietari Dambovita

Anunturi proprietari Dolj

Anunturi proprietari Galati

Anunturi proprietari Giurgiu

Anunturi proprietari Gorj

Anunturi proprietari Harghita

Anunturi proprietari Hunedoara

Anunturi proprietari Ialomita

Anunturi proprietari Iasi

Anunturi proprietari Ilfov

Anunturi proprietari Maramures

Anunturi proprietari Mehedinti

Anunturi proprietari Mures

Anunturi proprietari Neamt

Anunturi proprietari Olt

Anunturi proprietari Prahova

Anunturi proprietari Salaj

Anunturi proprietari Satu Mare

Anunturi proprietari Sibiu

Anunturi proprietari Suceava

Anunturi proprietari Teleorman

Anunturi proprietari Timis

Anunturi proprietari Tulcea

Anunturi proprietari Valcea

Anunturi proprietari Vaslui

Anunturi proprietari Vrancea

Anunt proprietar: Vila de vanzare judet Ilfov cornetu, direct de la particular - 2500